Aplikasi persamaan pembeza separa jenis eliptik [microfilm] - Ahmad Norman Mohamad (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000