Behaviour of vertical shear keyed connection in precast concrete wall under shear load - 435167 Gan, Chin Heng; Ahmad Baharuddin Abd. Rahman; Fakulti Kejuruteraan Awam (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008