Program pengurusan dan pemulihan Sungai Batu Pahat - 435179 Mohd. Sani Esa; Mohd. Fadhil Md. Din; Fakulti Kejuruteraan Awam (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Alam Sekitar)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008