Kesan pengisi bahan rencat nyala ke atas prestasi polietilena berketumpatan rendah untuk kegunaan jaket kabel [microfilm] - 170900 Ho, Sim Chow (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Kimia) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000