Kajian hidrologi terhadap keberkesanan sistem saliran di padang golf dalam menyingkirkan beban pencemaran (Enapan) - 443168 Mohd. Khairul Aqran Musa; Ayob Katimon, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Hidraul dan Hidrologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008