Pencirian plastik buangan polipropilena (PP) dan polietilena linear berketumpatan rendah (LLDPE) dari segi aspek kebolehbakarannya untuk pengaplikasian di dalam 'fluidized bed combustor' untuk pembaharuan tenaga [microfilm] - Sivakumar Parasuraman (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000