Kajian mengenai faktor-faktor yang mempengaruhi pengunjung ke Chow Kit, Kuala Lumpur - 376672 Tuty Mazura Mashhor (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Topical Study (Sarjana Muda Senibina) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999