Persepsi penduduk terhadap keberkesanan komuniti berpagar dalam pencegahan jenayah - 448160 Chan, Ka Wei (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Project Paper (Sarjana Muda Perancangan Bandar dan Wilayah) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008