Penglabelan peralatan elektrik di Malaysia (mesin basuh dan televisyen) [microfilm] - Hasbullah Ab. Latif (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000