Kerja-kerja pembaikan cerun dan kerja-kerja berkaitan di laluan masuk ke stesyen radar di Bukit Cincin, Genting Highlands, Pahang Darul Makmur [microfilm] - Azhar Salleh (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000