Pengkelasan data remote sensing menggunakan rangkaian neural : analisis kekangan parameter algoritma rambatan balik - 457730 Kwan, Chan Yip (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Remote Sensing)) FKSG - Universiti Teknologi Malaysia, 2008