Analisis perisian sistem pengumpulan data mudah alih statik [microfilm] - Azmin Shakrine Mohd. Rafie (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1998)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal (Aeronautik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1998