Kesan kalsium karbonat terhadap sifat mekanikal adunan getah asli dan polipropilena [microfilm] - Anuar Mohamad (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Kimia - Polimer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003