Pemantauan keselamatan empangan : kajian kes di Jabatan Pengairan dan Saliran [microfilm] - Khairunisah Husain (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000