Persamaan pembezaan : dinamik populasi [microfilm] - Zalzelin Zakaria (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Project Paper (Sarjana Muda Sains dan Komputer serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000