Steel, reinforced concrete and glass in architecture; Kajian Hotel Peranginan Pantai Batu Rakit, Kuala Trengganu; Perkampungan pelajar kampus baru UTM; Perpustakaan Negeri Johor; Pola-pola tingkahlaku manusia dalam ruang kajian kes Asrama Pertama, Universiti Teknologi Malaysia, Kuala Lumpur; Pencahayaan yang baik diruang-ruang pembelajaran dapat menolong ke arah pencapaian hasil yang optima matlamat pendidikan negara hari ini satu rujukan kajian kes di MPIK, Kuala Lumpur; Rumah Encik Mat Tahir Sada, Kampung Dala, Lancang, Pahang; Rumah Melayu Bandar Hilir : lot 66, no. 292, Kampung Bandar Hilir, Melaka [mikrofilem] - Sharuddin Md. Yunus; Ahamad Fisal Ahmad Affandi; Thum, Mun Cheong; Faridah Othman; Azahari Abdul Rahman; Sahdan Ahmad; Hashim Salleh; Idris Abdullah; Abd. Shukor Osman; Abd. Ghafor Maidin; Faridah Othman; Halim Esa; et al. (Kuala Lumpur : UTM, 1970)
Topical studies (Faculty of Architecture) - Techical College, 1970