Persepsi dan sikap pelajar UTM terhadap amalan solat berjemaah di surau : satu kajian di Kolej Tun Fatimah dan Kolej Tun Dr.Ismail [mikrofilm] - Intan Nor Lianal Ya`acob (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Pengajian Islam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001