Kajian kestabilan voltan statik dalam sistem kuasa elektrik [microfolm] - Asri Din (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000