Seminar Iktisas Islam Profesionalisme dalam Islam : kertas kerja - Seminar Iktisas Islam Profesionalisme dalam Islam (1988 : Kuala Lumpur); Angkatan Belia Islam Malaysia (Kuala Lumpur : ABIM, 1988)
32