Assessment of strength of weathered sandstone by using penetration test - 186663 Mohd. Azlan Mustapa; Edy Tonnizam Mohamad; Fakulti Kejuruteraan Awam (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Geoteknik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008