Rekreasi Jauhar, tepi pantai Johor Bahru (cadangan pusat rekreasi, tepi pantai Jalan Skudai Johor Bahru) [mikrofilem] - Mohamed Salleh Mohamed (Kuala Lumpur : UTM, 1987)
Tesis (Sarjana Muda Senibina) - Universiti Teknologi Malaysia, 1987