Langkah-langkah penyelesaian kebocoran sistem tangki simpanan petrol bawah tanah [microfilm] - Ho, Boon Kit (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000