Keselamatan empangan di Malaysia : pemantauan risipan di Empangan Semenyih [microfilm] - Muhamad Khair Hasan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999