Dokumen kontrak : untuk kerja-kerja membekal, menghantar, memasang, menguji, mentauliah dan menjamin selama dua belas (12) bulan untuk pemasangan sistem elektrikal bagi cadangan makmal pemprosesan suhu tinggi Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Kejuruteraan Sumber Asli (option 3B1), Universiti Teknologi Malaysia, Skudai, Johor - Universiti Teknologi Malaysia; Kahfi Development Sdn. Bhd; Emf Energy Sdn. Bhd (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
15