Halangan pembangunan tanah wakaf : kajian di daerah Kota Setar Negeri Kedah Darul Aman - Ahmad Shukri Mohamed, 1974-; Ismail Omar, supervisor (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Thesis (Sarjana Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008