Analisa stres terhadap kontraktor binaan - Dayang Sabriah Safri, 1986-; Nur Emma Mustaffa, supervisor; Fakulti Alam Bina (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008