Cabaran dan masalah yang dihadapi oleh kontraktor baru - 206502 Muhamad Shukri Muhamad Erdris; Roslan Amirudin, supervisor; Fakulti Alam Bina (2008)
Project Paper (Sarjana Muda (Sains - Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008