Penentuan kesesuaian perletakan penjenisan industri : kawasan kajian : Iskandar Malaysia - Wan Nur Aliffa Wan Ramli, 1985- (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Project Paper (Sarjana Muda (Perancangan Bandar dan Wilayah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008