Dokumen kontrak sebagai panduan pengurusan buruh dalam projek pembinaan - Chai, Chang Sa'ar; Norazam Othman, supervisor; Fakulti Alam Bina (2008)
Project Paper (Sarjana Muda (Sains - Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008