Keberkesanan program bandar selamat dari persepsi pelancong Singapura : (kajian kes : Bandaraya Johor Bahru) - Ahmad Nazrin Aris Anuar, 1979-; Zainab Khalifah, supervisor; Fakulti Alam Bina (2008)
Thesis (Sarjana Sains (Perancangan Pelancongan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008