Faktor - faktor halangan pekerja industri untuk melanjutkan pembelajaran : satu kajian di Ohnishi Electronics (M) Sdn.Bhd., Johor Bahru - 206981 Edawati Mohd. Sharif; Paimah Atoma, supervisor; Fakulti Pengurusan dan Pembangunan Sumber Manusia (2008)
Project Paper (Sarjana Muda (Sains - Pembangunan Sumber Manusia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008