Anggaran kadaralir harian dan isipadu aliran dari kombinasi sub-kawasan tadahan Sungai Tersat dan Sungai Berang, Terengganu dengan model Mike II Nam [microfilm] - Dayang Marlinda Awang Omar (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000