Analisis dan rekabentuk tukup cerucuk - 214203 Tuan Noorunnazifah Tuan Ahmad; Azhar Ahmad, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008