Penilaian pengurusan dataran banjir menggunakan kaedah ''Analytic hierarchy process'' - 214966 Noor Syihan Ahmad; Supiah Shamsudin, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Hidraul dan Hidrologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008