Tahap pengetahuan dan penggunaan teknologi maklumat dikalangan pelajar-pelajar ATMA [microfilm] - Mohamad Nasaruden Md. Hassan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Projek Paper (Sarjana Muda Pengurusan Teknologi) - Universiti Teknologi Malaysia/ATMA, 1999