Tinjauan terhadap pelaksanaan mata pelajaran kemahiran hidup tahun lima di tiga buah sekolah kebangsaan di daerah Kuala Terengganu - 217236 Tn. Hayati @ Tn. Norhayati Tn. Dagang (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008