Pengkajian dan penilaian integrasi GPS+GLONASS menggunakan ashtech GG24 surveyor di Malaysia [microfilm] - Abdullah Hisam Omar (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Thesis (Sarjana Sains (Ukur Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999