Pembangunan pembelajaran berbentukan komputer bagi asas pembangunan laman web menggunakan microsoft pronttage berasaskan reka bentuk teori beban kogntif - 217969 Tee, Kim Cheng; Noor Azean Atan; Fakulti Pendidikan (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains dan Komputer serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008