Strategi pesanan khas yang optimum dalam kes jualan khas tempoh sementara [microfilm] - Soo, Huey Chyi (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Tesis (Sarjana Sains (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000