Pengetahuan pelajar tentang peranan penasihat akademik bagi pelajar-pelajar tahun satu sesi 2007/2008 di Universiti Teknologi Malaysia, Skudai, Johor - 218656 Tuan Khairul Adhar Tuan Kub (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008