Pengurusan berkesan dalam perlaksanaan projek pembangunan Polis Di Raja Malaysia [microfilm] - Mohd. Yusoff Mamat (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001