Keberkesanan pembelajaran mikrobiologi melalui amali mikrobiologi bagi 4 SPN dan 4 SPN (PKPG) 2007/2008 - 226785 Wan Norbaya Wan Kar (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Sains)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008