Tahap penguasaan kemahiran mendefinisi secara operasi dan mengawal pembolehan ubah di kalangan pelajar Pendidikan Sains UTM - 222561 Wan Noraini Wan Razab; Muslim Jonid; Fakulti Pendidikan (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Sains)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008