Kelajuan berjalan pejalan kaki - 221718 Noor Zulizah Azudin; Othman Che Puan, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Pengangkutan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008