Persepsi ibu bapa terhadap bentuk-bentuk hukuman untuk kesalahan disiplin di sekolah : (satu kajian ke atas ibu bapa pelajar tingkatan empat di lima buah Sekolah Menenggah di Shah Alam, Selangor) - 222621 Wan Siti Sharina Wan Hussain; Christina Andin, supervisor; Fakulti Pendidikan (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008