Pemiawaian dan perlabelan kecekapan tenaga bagi seterika elektrik di Malaysia [microfilm] - Azwanizam Che Abd. Rahman (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000