Kelakunan lenturan rasuk konkrit bertetulang plat polimer bertetulang gentian karbon (CFRP) dan bar licin - 228935 Syahidah Salleh; Abdul Rahman Mohd. Sam; Fakulti Kejuruteraan Awam (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008