Laporan Ketua Audit Negara : pengurusan kewangan dan aktiviti Badan Berkanun Persekutuan - Malaysia. Jabatan Perdana Menteri. Jabatan Audit Negara. issuing body (Putrajaya : Jabatan Audit Negara, 2008)
PSZJBL