Pemampat berputar untuk sistem pendinginan dan penyamanan udara kenderaan bermotor (Dual sleeve rotary compressor) [microfilm] - 452941 Mohd. Khairi Abdullah (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002