Tahap penguasaan tulisan jawi dan hubungannya dengan kemahiran membaca al-quran : satu kajian di Sekolah Menengah Aminuddin Baki, Johor Bahru, Johor [microfilm] - Mohd. Fadhil Nawi (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Pengajian Islam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001